Recept Ossobuco

Ossobuco

Het recept voor Ossobuco klinkt misschien niet bij iedereen bekend, maar het is een heerlijk gerecht om van te genieten. Je bent er wel even mee bezig, maar het zal zeker de moeite waard zijn. Ossobuco is een Italiaans vleesgerecht die zijn oorsprong kent uit Milaan. De basis van Ossobuco zijn kalfsschenkels dat afkomstig is Lees verder

Italiaans Stoofvlees

Italiaans Stoofvlees

Recept: Italiaans Stoofvlees Italiaans Stoofvlees Dit authentieke gerecht is Italiaans Stoofvlees en je kunt het eten met een pasta naar keuze of bijvoorbeeld een risotto. Italiaans Stoofvlees is makkelijk om te maken en altijd een succes tijdens die donkere dagen van het jaar. 4.0 from 1 reviews Italiaans Stoofvlees   Print Voorbereiding 15 Minuten Kooktijd 2 Uren Lees verder

Recept: Kalfsstoofvlees

Kalfsstoofvlees

Recept: Kalfsstoofvlees Kalfsstoofvlees Als je kalfsstoofvlees gaat maken gebruik je kalfsentrecote of lendebiefstuk. Dit vlees is zeer mager en is afkomstig van de dunne lende van het kalf. Dit Italiaanse gerecht komt uit de regio Friuli-Venezia Giulia en dat is in het Noordoosten van Italië. 5.0 from 1 reviews Kalfsstoofvlees   Print Voorbereiding 10 Minuten Kooktijd Lees verder

Garnalencocktail

Garnalencocktail

Garnalencocktail is een lekker gerechtje, dat je kunt eten als voorgerecht, bijgerecht of tussendoortje. Dit gerecht wordt vaak tijdens feestdagen gegeten. Dat is natuurlijk logisch, want een garnalencocktail in een glaasje ziet er hartstikke feestelijk uit! Natuurlijk kun je deze garnalencocktail ook gewoon doordeweeks eten. Recept: Garnalencocktail 5.0 from 1 reviews Garnalencocktail   Print Voorbereiding Lees verder

Verse Tomatensaus Voor Pizza

Tomatensaus Voor Pizza

Tomatensaus Voor Pizza Verse Tomatensaus Voor Pizza Een pizza zonder tomatensaus is als een auto zonder wielen. Natuurlijk is de kaas een essentieel onderdeel van jouw pizza maar een goede tomatensaus moet je zeker niet over het hoofd zien. Je kunt heel eenvoudig naar de supermarkt gaan en gewoon tomatensaus kopen. Thuis gekomen kun je Lees verder

Recept: Uiensaus

uiensaus

Uiensaus is een saus die heerlijk smaakt bij zowel vleesgerechten als vegetarische gerechten. Dit is een iets andere variant met andere ingrediënten erbij, zoals tomaat, paprika en groene peper. Hierdoor smaakt de saus nog krachtiger en smaakvoller! Eet deze saus bijvoorbeeld bij taco’s, rijst of aardappelen. Tip: voeg er naar smaak nog kruiden aan toe. Lees verder

courgetteschotel

courgetteschotel

Met dit lekkere recept maken we een courgetteschotel met gehakt, tomaat, creme fraiche, knoflook en Italiaanse kruiden. Ook gebruiken we Doruvael kaas, Doruvael wordt gemaakt door de familie Vlooswijk uit Montfoort en is vervaardigd van gepasteuriseerde melk. Je kunt deze kaas alleen bij de boer in Montfoort zelf kopen en niet in een supermarkt. Uiteraard kun Lees verder

Linzensoep

Linzensoep

Linzensoep is een stevige maaltijdsoep die je kunt eten als lunch of diner. Eet je deze soep als diner? Voeg er dan nog een aardappel of wortel aan toe, zodat de soep net iets dikker is. Tip: maak de soep wat pittiger met een beetje peterselie of een gedroogd pepertje. Geniet nóg meer van deze Lees verder

Snelle spaghetti bolognese

Snelle spaghetti bolognese

Deze snelle spaghetti bolognese is net zo lekker als de klassieke spaghetti bolognese. Dit recept bestaat alleen uit minder ingrediënten, waardoor je dit gerecht al binnen 35 minuten op tafel zet! Ideaal als je nog plannen hebt vanavond, of gewoon lekker snel wilt eten. Snelle spaghetti bolognese 5.0 from 1 reviews Snelle spaghetti bolognese   Print Lees verder

Klassieke lasagne

Klassieke lasagne

Dit is een heerlijke, Klassieke lasagne, zoals jouw (groot)moeder deze waarschijnlijk nog steeds maakt. Je kunt ervoor kiezen om dit gerecht helemaal zelf te maken: van verse pasta tot de bechamelsaus, maar als je er net iets minder tijd aan wilt besteden, dan maak je dit gerecht gewoon met kant-en-klare pasta en saus uit een Lees verder