Recept: Pizza Roma

Pizza Roma

Recept: Pizza Roma Authentieke pizza uit rome Pizza in Italië kan per stad anders zijn. Om een voorbeeld te geven, de pizza roma uit Rome heeft een dunne en knapperige rand terwijl een Napolitaanse pizza een iets stevigere en smeuïge pizzabodem heeft. Daar waar de pizza uit Napoli twee varianten kent (een pizza Marghertia of Lees verder

Zalm uit de oven

zalm uit de oven

Zalm uit de oven is een heerlijk en zoet bijgerecht. Je brengt de zalm namelijk op smaak met honing, wittewijnazijn, mosterd, knoflook en eventueel rodepepervlokken. Erg lekker voor bij bijvoorbeeld groenten, aardappelen of rijst. En het is nog gezond ook! Daarnaast zet je dit bijgerecht al binnen een halfuurtje op tafel. Recept: Zalm uit de Lees verder

Verse Tomatensaus Voor Pizza

Tomatensaus Voor Pizza

Tomatensaus Voor Pizza Verse Tomatensaus Voor Pizza Een pizza zonder tomatensaus is als een auto zonder wielen. Natuurlijk is de kaas een essentieel onderdeel van jouw pizza maar een goede tomatensaus moet je zeker niet over het hoofd zien. Je kunt heel eenvoudig naar de supermarkt gaan en gewoon tomatensaus kopen. Thuis gekomen kun je Lees verder

Ravioli met champignonvulling

Ravioli met champignonvulling

Ravioli met champignonvulling Recept: Ravioli met champignonvulling Ravioli met champignonvulling is heerlijk om te maken. Met dit makkelijke recept maak je dit gerecht dat bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Daarnaast is het helemaal vegetarisch. Voor de vleeseters zou je er iets bij kunnen maken maar in principe is dit gerecht al erg machtig waardoor je eigenlijk Lees verder

Gevulde tomaten met rijst

Gevulde tomaten met rijst

Gevulde tomaten met rijst Gevulde tomaten met rijst & feta Tomaten zijn er gezond en samen met bruine rijst en feta kun je eigenlijk geen verkeerde beslissing maken. Dit gerecht is compleet vegetarisch en daarnaast is ook nog eens in 20 minuten gemaakt. Ideaal als je niet heel erg lang de tijd hebt maar toch Lees verder

Gnocchi Caprese

Gnocchi Caprese

Gnocchi maken is niet voor iedereen weggelegd. Het is een proces dat je even door moet hebben. Maar als je eenmaal op gang bent, maak je de enige gnocchi naar de andere gnocchi. Recept Gnocchi Caprese 4.0 from 1 reviews Gnocchi Caprese   Print Voorbereiding 20 Minuten Kooktijd 1 Uur Totale tijd 1 Uur 20 Lees verder

Spaghetti alla mollica

Spaghetti alla mollica

Spaghetti alla mollica In het diepe zuiden van Italie in steden als Cosenza,  Crotone en Reggio Calabria waren ze vroeger niet heel erg rijk. Kaas was erg duur, Parmezaanse kaas was haast onbetaalbaar. Daarom gingen deze creatieve Italianen op zoek naar een alternatief. Mollica betekent broodkruimels en dat is ook een van de belangrijkste ingrediënten Lees verder

Spaghetti garnalen

Spaghetti garnalen

  Spaghetti met garnalen Garnalen zijn kleine kreeftachtigen die je zowel in zout als zoet water te vinden zijn. Het zijn dieren die op de zandbodem van de zee leven en in totaal zijn er meer dan 3000 verschillende soorten garnalen. Van die kleintjes die je in een zogenaamde garnalen cocktail kunt terug vinden tot Lees verder

Penne met tonijn

Penne met tonijn

Een lekkere pasta maken doe je natuurlijk via Pizza.NL. Is de Penne met tonijn jouw keuze voor vandaag? Lees dan onderstaand recept. Recept Penne met tonijn 5.0 from 1 reviews Penne met tonijn   Print Voorbereiding 15 Minuten Kooktijd 20 Minuten Totale tijd 35 Minuten   Auteur: Jack Huisman Serveert: 4 borden Ingrediënten 450 gram Lees verder

Vodka Pasta kaassaus

Vodka Pasta kaassaus

Vodka Pasta kaassaus Met die hele “hard gaan” en “YOLO” cultuur van de laatste jaren zou je haast vergeten dat je ook serieus culinair kunt gaan koken met vodka. Wij waren erover verbaasd, maar het is toch verrassend lekker! Gek genoeg is het niet zo scherp als je zou denken, eerder mild. Vergeet indrinken voor Lees verder