Gevulde varkenshaas

Gevulde varkenshaas

Gevulde varkenshaas is een heerlijk bijgerecht. Heb je meer wat meer tijd of zin om een uitgebreid diner op tafel te zetten? Dan is dit een ideaal gerecht! De varkenshaas breng je op smaak met kruiden, vijgenjam, wijn en balsamicoazijn. Je garneert dit gerecht bij voorkeur met peer, peterselie en gedroogde vijgen. Eet gevulde varkenshaas met Lees verder

Italiaans gehaktbrood

Italiaans-gehaktbrood

Italiaans gehaktbrood is brood met gehakt dat je kunt eten bij een gerecht. Heerlijk bij een Italiaanse salade, zoals een salade caprese. Erg lekker als je iets meer tijd hebt om een uitgebreid, Italiaans gerecht op tafel te zetten! Je hebt dit gerecht binnen een uur klaar, waarna je het gezellig samen met het hele Lees verder

Recept: Uiensaus

uiensaus

Uiensaus is een saus die heerlijk smaakt bij zowel vleesgerechten als vegetarische gerechten. Dit is een iets andere variant met andere ingrediënten erbij, zoals tomaat, paprika en groene peper. Hierdoor smaakt de saus nog krachtiger en smaakvoller! Eet deze saus bijvoorbeeld bij taco’s, rijst of aardappelen. Tip: voeg er naar smaak nog kruiden aan toe. Lees verder

Paprikasoep

Paprikasoep

Paprikasoep Paprika is een vrucht en komt oorspronkelijk uit Midden-Amerika. In Europa kennen wij de oorsprong van de Paprika uit het Ottomaanse Rijk en de naam paprika komt uit het Hongaars. Paprika kun je krijgen in de diverse soorten, kleuren en maten. In Nederland zijn wij vooral bekend met de rode, groene en gele variant Lees verder

Lasagne met paprika

Lasagne met paprika

Lasagne met paprika is een heerlijke lasagne met onder andere gele en rode paprika’s, courgette, ricotta en pijnboompitten. Eet je het liefst vegetarisch? Je kunt deze lasagne dan gerust eten, want je vindt alleen groenten en kruiden in dit gerecht. Als je liever vlees eet, dan kun je er natuurlijk gehakt aan toevoegen. Lasagne met Lees verder

Pasta met kip en rode pesto

Pasta met kip en rode pesto

Pasta met kip en rode pesto is een heerlijk, uitgebreid pastagerecht dat even wat tijd en moeite kost. Maar dat is het zeker waard, want door de amandelen, spinazie, zongedroogde tomaten en kippenborst smaakt deze pasta heel bijzonder! Pasta met kip en rode pesto 4.0 from 1 reviews Pasta met kip en rode pesto   Lees verder

Pastasalade met broccoli

Koude Pastasalade

Deze koude Pastasalade met broccoli is heerlijk tijdens zomerse dagen in de tuin, maar is ook zeker een handig gerecht als je weinig tijd hebt om een uitgebreide maaltijd te koken. Hoe deze pastasalade nóg lekkerder smaakt? Met een dressing van maanzaad! Je vindt hier daarom nog een extra recept van. Natuurlijk is deze koude Lees verder

Pizza Tonijn en Garnalen

pizza tonijn en garnalen

Eet jij graag het liefst alles wat uit de zee komt? Dan vind je deze Pizza Tonijn en Garnalen ook vast lekker! Dit is een uitgebreide pizza met tonijn, garnalen en allerlei soorten groenten. Hierdoor heb je het gevoel dat je toch nog op een gezonde manier van pizza geniet. Maak deze pizza voor jezelf, Lees verder

Pasta met witte bonen

Pasta Witte Bonen

Recept Pasta met witte bonen 4.5 from 2 reviews Pasta met witte bonen   Print Voorbereiding 20 Minuten Kooktijd 30 Minuten Totale tijd 50 Minuten   Auteur: Karlijn Ingrediënten 4,73 dl volkoren pasta 35 g pancetta (fijngehakt) ½ ui (fijngehakt) 3 teentjes knoflook (fijngehakt) 600 g verse spinazie 1 geroosterde rode paprika (fijngehakt) 14 g Lees verder

Spaghetti met aubergine en olijven

Spaghetti Aubergine met olijven

Tomaat, aubergine en olijven: dit recept bevat al jouw favoriete ingrediënten. Spaghetti met aubergine en olijven is dan ook een gerecht dat je altijd kunt eten. In de zomer is het ook lekker om dit gerecht koud te eten met rucola erbij. Maak dit eenvoudige én veelzijdige pastarecept op Pizza.NL!     Recept Spaghetti met Lees verder