Recept Ossobuco

Ossobuco

Het recept voor Ossobuco klinkt misschien niet bij iedereen bekend, maar het is een heerlijk gerecht om van te genieten. Je bent er wel even mee bezig, maar het zal zeker de moeite waard zijn. Ossobuco is een Italiaans vleesgerecht die zijn oorsprong kent uit Milaan. De basis van Ossobuco zijn kalfsschenkels dat afkomstig is Lees verder

Gevulde varkenshaas

Gevulde varkenshaas

Gevulde varkenshaas is een heerlijk bijgerecht. Heb je meer wat meer tijd of zin om een uitgebreid diner op tafel te zetten? Dan is dit een ideaal gerecht! De varkenshaas breng je op smaak met kruiden, vijgenjam, wijn en balsamicoazijn. Je garneert dit gerecht bij voorkeur met peer, peterselie en gedroogde vijgen. Eet gevulde varkenshaas met Lees verder

Scampi met look

Scampi met look

Recept: Scampi met look Scampi met look Scampi met look is een eenvoudig recept. In Nederland kennen we dit gerecht natuurlijk als garnalen of gamba’s in knoflook. Scampi met look is lekker als voorgerecht of simpel met wat een beetje pasta. Dit gerecht is voor twee personen en staat zo op tafel. Naast dat het erg Lees verder

Recept: Lamsragout

Lamsragout

Recept: Lamsragout Lamsragout Het is weekend en je wilt iets bijzonders op tafel zetten vanavond. Pak je boodschappenlijstje erbij want met deze ingrediënten maak je een Lamsragout. 5.0 from 1 reviews Lamsragout   Print Voorbereiding 3 Uren 30 Minuten Kooktijd 2 Uren 30 Minuten Totale tijd 6 Uren   Auteur: Jetse Serveert: 4 Ingrediënten 1 kg Lees verder

Gebakken garnalen in tomatensaus

Gebakken garnalen

Met de garnalen in tomatensaus maken we weer een heerlijk Italiaans gerecht. Dit gerecht heb je in 40 minuten op tafel staan waar je met 4 personen van kunt eten. De garnalen in tomatensaus eet je samen met een Italiaans brood, stokbrood, pasta of rijst. Verder is het makkelijk te bereiden en is het een Lees verder

Vis ovenschotel

Vis ovenschotel

Ons recept voor de vis ovenschotel is een van de lekkerste manieren om je zalmfilet te bereiden. De zalm wordt mooi van kleur en bovenop krijgt hij een lekker goudbruin krokant laagje. Het bereiden van de vis ovenschotel is ook makkelijk en snel te doen. Je kunt hem al na 30 minuten serveren en er Lees verder

Vispotje

Vispotje

Een lekker vispotje voor 4 personen, wij gaan je uitleggen hoe je die eenvoudig kunt maken in zo’n 40 minuten. Voor de witte vis hebben we deze keer kabeljauw gebruikt. Het voordeel van witte vis is dat het een gezonde vissoort is en eigenlijk iedereen het wel lust. Lees dit recept voor ons vispotje en Lees verder

Gebakken Kabeljauw

Gebakken Kabeljauw

Heerlijk knapperige gebakken kabeljauw, dat maken we met dit eenvoudig recept. We maken een knapperig korstje om de kabeljauw van de paneermeel, peterselie, bieslook, citroensap en boter. De totale bereidingstijd is nog geen 30 minuten en kan kun je dit bijgerecht voor 4 personen serveren. De gebakken kabeljauw is dus makkelijk en snel te maken! Lees verder

Risotto met zalm

Risotto met zalm

Als je echt een mooi en lekker gerecht wilt maken dan zou ik zeker voor deze heerlijke risotto met zalm maken. In totaal ben je een uurtje bezig en dan heb je een maaltijd voor 2 personen. Wil je het voor meerdere personen maken dan ben je er niet langer mee bezig. Op de foto Lees verder