Italiaanse varkensrollade

Italiaanse varkensrollade

Italiaanse varkensrollade is een heerlijke rollade van varkenshaas, mozzarella en serranoham. Je brengt de varkensrollade op smaak met takjes tijm, tapenade van zwarte olijven, zwarte olijven en peper en zout. Je weet dat dit gerecht klaar is als de rollade mooi roze is van binnen en de mozzarella gesmolten is. Eet de varkensrollade samen met Lees verder

Klassieke carpaccio

Klassieke carpaccio

Klassieke carpaccio is een heerlijk Italiaans voorgerecht dat vooral gegeten wordt tijdens feestdagen. Het heeft dan ook een luxe uitstraling! Wil jij gewoon eens op een doordeweekse avond genieten van een lekker luxe voorgerechtje? Zet dan binnen 10 minuten deze klassieke carpaccio op tafel én geniet hier samen van! Recept: Klassieke carpaccio Klassieke carpaccio   Lees verder

Italiaans gehaktbrood

Italiaans-gehaktbrood

Italiaans gehaktbrood is brood met gehakt dat je kunt eten bij een gerecht. Heerlijk bij een Italiaanse salade, zoals een salade caprese. Erg lekker als je iets meer tijd hebt om een uitgebreid, Italiaans gerecht op tafel te zetten! Je hebt dit gerecht binnen een uur klaar, waarna je het gezellig samen met het hele Lees verder

Gehaktballen In Tomatensaus

Gehaktballen In Tomatensaus

Gehaktballen In Tomatensaus Gehaktballen In Tomatensaus Deze gehaktballen in tomatensaus is een echte Italiaanse authentieke klassieker. Als je dit wilt eten met een pasta zou je dit kunnen eten met verschillende soorten pasta. Spaghetti, Macaroni, Farfalle, alles is mogelijk. 4.0 from 1 reviews Gehaktballen In Tomatensaus   Print Voorbereiding 20 Minuten Kooktijd 1 Uur Totale Lees verder

Kipstoofpotje

Kipstoofpotje

Dit kipstoofpotje is eenvoudig te maken als je een slowcooker in huis hebt. Maak dit bijgerecht met onder andere kip, saffraan, selderij en knoflook een dag van tevoren, zodat je de volgende dag kunt genieten van een heerlijke, uitgebreide maaltijd. Eet hier bij voorkeur pappardelle of tagliatelle bij. Recept: Kipstoofpotje 4.0 from 1 reviews Kipstoofpotje Lees verder

Zalm uit de oven

zalm uit de oven

Zalm uit de oven is een heerlijk en zoet bijgerecht. Je brengt de zalm namelijk op smaak met honing, wittewijnazijn, mosterd, knoflook en eventueel rodepepervlokken. Erg lekker voor bij bijvoorbeeld groenten, aardappelen of rijst. En het is nog gezond ook! Daarnaast zet je dit bijgerecht al binnen een halfuurtje op tafel. Recept: Zalm uit de Lees verder

Recept: Kaassaus

Kaassaus

Kaassaus is bij veel gerechten lekker: bij diverse groenten en door de pasta. Het geeft namelijk altijd net iets meer smaak aan jouw gerecht! Met dit handige recept maak jij al de lekkerste, zelfgemaakte kaassaus binnen 20 minuten. Voor dit recept gebruiken we Parmezaanse kaas, zodat de saus nóg krachtiger is. Recept: Kaassaus 3.0 from Lees verder

Verse tomatensaus

Verse tomatensaus

Verse tomatensaus is heel eenvoudig te maken, en zeker met dit handige recept! Je hebt hiervoor alleen wel wat ingrediënten nodig, zoals knoflook, ui, tomaten, sambal en olijven. Het kost iets meer moeite, maar dan heb je wel hele lekkere, verse tomatensaus! Heerlijk voor over pasta’s en pizza’s. Recept Verse tomatensaus 4.0 from 1 reviews Verse Lees verder

Tilapia citroen en knoflook

tilapia citroen en knoflook

Tilapia is een tropische zoetwatervis, die lekker is om te eten met wat je maar wilt: rijst, aardappelen en nog veel meer. Tilapia citroen en knoflook is nóg lekkerder, doordat de vis dankzij de citroen en knoflook meer smaak krijgt. Daarnaast is het ook heel gezond om vis te eten, dus met dit gerecht zit je Lees verder

Aubergineschotel

Aubergineschotel

Aubergineschotel is een heerlijk ovengerecht met onder andere aubergine, tomaten en balsamicoazijn. Dit gerecht is heel eenvoudig te maken, want je maakt de ingrediënten klaar, maakt er laagjes van en doet dit gerecht vervolgens in de oven. De rest gaat vanzelf! Even wachten … én je geniet met z’n allen van deze schotel! Recept Aubergineschotel Lees verder