Panini met mozzarella

Panini met mozzarella

Panini met mozzarella is een heerlijk, warm broodje dat je maakt met een grillpan of contactgrill. Je belegt deze panini met onder andere mozzarella, tomaat, kappertjes en rucola. Maak jouw Italiaanse panini zo lekker als je zelf wilt! Geniet ervan tijdens een uitgebreide lunch, of een diner met een soepje erbij. Recept: Panini met mozzarella Lees verder

Recept: Groene pesto

Groene pesto

Groene pesto is een heerlijke, Italiaanse saus. ‘Pesto’ betekent in het Italiaans ‘gestampt’, doordat olijfolie, basilicumblaadjes, knoflook, zeezout, Parmezaanse kaas en pijnboompitten oorspronkelijk fijngestampt worden in een vijzel. En dat is precies wat je in dit recept doet! Geniet van de heerlijke, authentieke smaak van pesto voor bijvoorbeeld over de pasta, of in een salade. Lees verder

Gevuld stokbrood

gevuld stokbrood

Recept: Gevuld stokbrood How do you like these meatballs Heb je zin in een heerlijk gevuld stokbrood? Probeer dit stokbrood met gehaktballen, Parmezaanse kaas en tomatensaus. Het is alsof je een stokbrood eet met een bolognese saus, maar dan anders. Gevuld stokbrood   Print Voorbereiding 10 Minuten Kooktijd 20 Minuten Totale tijd 30 Minuten   Lees verder

Klassieke carpaccio

Klassieke carpaccio

Klassieke carpaccio is een heerlijk Italiaans voorgerecht dat vooral gegeten wordt tijdens feestdagen. Het heeft dan ook een luxe uitstraling! Wil jij gewoon eens op een doordeweekse avond genieten van een lekker luxe voorgerechtje? Zet dan binnen 10 minuten deze klassieke carpaccio op tafel én geniet hier samen van! Recept: Klassieke carpaccio Klassieke carpaccio   Lees verder

Kipfilet in de oven

Kipfilet in de oven

Kipfilet in de oven Krokante kipfilet in de oven Het geheime ingrediënt in deze kipfilet in de oven is panko. Panko is een Japanse variant van paneermeel. Het zijn kleine, droge stukjes brood en is vaak zoeter en luchtiger dan standaard paneermeel. Maar maakt je geen zorgen, je kunt Panko gewoon in je lokale supermarkt Lees verder

Gehaktballen In Tomatensaus

Gehaktballen In Tomatensaus

Gehaktballen In Tomatensaus Gehaktballen In Tomatensaus Deze gehaktballen in tomatensaus is een echte Italiaanse authentieke klassieker. Als je dit wilt eten met een pasta zou je dit kunnen eten met verschillende soorten pasta. Spaghetti, Macaroni, Farfalle, alles is mogelijk. 4.0 from 1 reviews Gehaktballen In Tomatensaus   Print Voorbereiding 20 Minuten Kooktijd 1 Uur Totale Lees verder

Risotto met kip

Risotto-met-kip

Risotto met kip Recept: Risotto met kip Deze risotto met kip staat erg snel bij je op tafel. Heel makkelijk om te maken en erg lekker. Met doperwten, tijm, Parmezaanse kaase en Italiaanse kruiden zet je het je het eenvoudig op tafel. Dus zet de wijn klaar, schenk een glas in en gebruik de helft Lees verder

Gevulde kipfilet met kaas

Gevulde kipfilet

Gevulde kipfilet met kaas Gevulde kipfilet met kaas en spinazie Ook zo’n grote liefhebber van kip maar wil je een keer wat anders op tafel zetten? Deze gevulde kipfilet zit vol met spinazie, geitenkaas en Parmezaanse kaas. Mocht de smaak van geitenkaas iets te zijn voor je dan kun je deze kaas vervangen voor mozzarella. Lees verder

Risotto met zalm

Risotto met zalm

Als je echt een mooi en lekker gerecht wilt maken dan zou ik zeker voor deze heerlijke risotto met zalm maken. In totaal ben je een uurtje bezig en dan heb je een maaltijd voor 2 personen. Wil je het voor meerdere personen maken dan ben je er niet langer mee bezig. Op de foto Lees verder

Kabeljauw uit de oven

Kabeljauw uit de oven

Kabeljauw uit de oven Kabeljauw uit de oven met een krokant laagje Kabeljauw uit de oven met een krokant laagje maak je eenvoudig binnen drie kwartier in de oven. Je zou er voor kunnen kiezen om dit gerecht te combineren met een Italiaanse risotto.  Kabeljauw kun je vinden van de oostkust van de Verenigde Staten Lees verder