Recept: pizza quattro stagioni

pizza quattro stagioni

Recept: pizza quattro stagioni   Het eerste gerecht geïnspireerd door de muziek Het jaar, 1723, Vivaldi’s vier jaargetijden ziet het levenslicht. De Quattro stagioni is een van de populairste werken in de klassieke muziek. Het bestaat uit de lente (la primavera), de zomer (L’estate), de herfst (L’autumno) en de winter (L’inverno). Dit klassieke stuk was Lees verder

Italiaanse varkensrollade

Italiaanse varkensrollade

Italiaanse varkensrollade is een heerlijke rollade van varkenshaas, mozzarella en serranoham. Je brengt de varkensrollade op smaak met takjes tijm, tapenade van zwarte olijven, zwarte olijven en peper en zout. Je weet dat dit gerecht klaar is als de rollade mooi roze is van binnen en de mozzarella gesmolten is. Eet de varkensrollade samen met Lees verder

Vispakketje uit de oven

Vispakketje Uit De Oven

Vispakketje uit de oven Recept: Vispakketje uit de oven Wist je dat zeebaars in zowel zout als zout water voorkomt? De vis heeft voorkeur voor een subtropisch klimaat (redactie: net als wij) maar je kunt de zeebaars ook in de Oosterschelde tegen komen of bijvoorbeeld de Maasvlakte. Dit Vispakketje uit de oven is heerlijk, gezond Lees verder

Verse tomatensaus

Verse tomatensaus

Verse tomatensaus is heel eenvoudig te maken, en zeker met dit handige recept! Je hebt hiervoor alleen wel wat ingrediënten nodig, zoals knoflook, ui, tomaten, sambal en olijven. Het kost iets meer moeite, maar dan heb je wel hele lekkere, verse tomatensaus! Heerlijk voor over pasta’s en pizza’s. Recept Verse tomatensaus 4.0 from 1 reviews Verse Lees verder

Salade Caprese

Salade Caprese

Salade Caprese is een heerlijk, Italiaans voor- en bijgerecht. De traditionele Salade Caprese bestaat voornamelijk uit mozzarella, tomaat en verse basilicumblaadjes. In Italië wordt deze salade ook wel Insalata Tricolore genoemd vanwege de rode, groene en witte kleur in de salade: de kleuren van de Italiaanse vlag. Dit recept hebben wij nét iets lekkerder gemaakt Lees verder

Gevulde aubergine

gevulde aubergine

Gevulde aubergine De gevulde aubergine is lekker als bijgerecht. De geuren van de verse kruiden uit de oven zorgen ervoor dat zelfs doorgewinterde vleeseters naar de keuken rennen om een kijkje te nemen en vragend voor de oven gaan staan. Dit vegetarische gerecht is lekker met een risotto erbij. 5.0 from 1 reviews Gevulde aubergine   Print Voorbereiding Lees verder

Pasta met tonijn en kappertjes

Pasta met tonijn en kappertjes

|Deze pasta is een ware topper onder de recepten op Pizza.NL. Dus snel naar de supermarkt en sla die ingrediënten in om dit vanavond te kunnen koken! Recept Pasta met tonijn en kappertjes 3.5 from 2 reviews Pasta met tonijn en kappertjes   Print Voorbereiding 15 Minuten Kooktijd 10 Minuten Totale tijd 25 Minuten   Lees verder

Penne met tonijn

Penne met tonijn

Een lekkere pasta maken doe je natuurlijk via Pizza.NL. Is de Penne met tonijn jouw keuze voor vandaag? Lees dan onderstaand recept. Recept Penne met tonijn 5.0 from 1 reviews Penne met tonijn   Print Voorbereiding 15 Minuten Kooktijd 20 Minuten Totale tijd 35 Minuten   Auteur: Jack Huisman Serveert: 4 borden Ingrediënten 450 gram Lees verder

Pasta Puttanesca

Pasta Puttanesca

Een heerlijke pasta puttanesca maak je eenvoudig met ons simpele recept. Je bent klaar in slechts 30 minuten en dan heb je het nog mooi gepresenteerd ook. Hier moeten jouw gasten wel van onder de indruk zijn zonder dat het je veel moeite heeft gekost. Pasta Puttanesca 5.0 from 1 reviews Pasta Puttanesca   Print Lees verder

Pasta salade

pasta salade

Pasta salade Pasta salade is ideaal om in de tuin te eten. Gezellig met een glas rosé met vrienden of familie met de BBQ op de achtergrond. Dit Italiaanse gerecht kent invloeden uit de klassieke Griekse keuken. Feta kaas is een van de belangrijkste ingrediënten. Deze Griekse kaas behoort tot een witte kaas familie die Lees verder