Recept: Groene pesto

Groene pesto

Groene pesto is een heerlijke, Italiaanse saus. ‘Pesto’ betekent in het Italiaans ‘gestampt’, doordat olijfolie, basilicumblaadjes, knoflook, zeezout, Parmezaanse kaas en pijnboompitten oorspronkelijk fijngestampt worden in een vijzel. En dat is precies wat je in dit recept doet! Geniet van de heerlijke, authentieke smaak van pesto voor bijvoorbeeld over de pasta, of in een salade. Lees verder

Gevuld stokbrood

gevuld stokbrood

Recept: Gevuld stokbrood How do you like these meatballs Heb je zin in een heerlijk gevuld stokbrood? Probeer dit stokbrood met gehaktballen, Parmezaanse kaas en tomatensaus. Het is alsof je een stokbrood eet met een bolognese saus, maar dan anders. Gevuld stokbrood   Print Voorbereiding 10 Minuten Kooktijd 20 Minuten Totale tijd 30 Minuten   Lees verder

Vegetarische pizza

Vegetarische pizza

Vegetarische pizza is een pizza zonder vlees, die ideaal is om te eten als je graag vegetarisch eet. Deze vegetarische pizza is een heerlijke pizza met mozzarella, tomaat en basilicum. Deze pizza wordt ook wel ‘tricolore’ genoemd, doordat de kleuren van deze pizza overeenkomen met de kleuren van de Italiaanse vlag. Recept: Vegetarische pizza Vegetarische Lees verder

Bruschetta tomaat

Bruschetta tomaat

Bruschetta is een typisch Italiaans hapje dat lekker is om te eten voor de maaltijd. Bruschetta ken je vast wel van de harde toastjes in de supermarkt, maar het is nog veel lekkerder én leuker om jouw eigen bruschetta te maken. Bruschetta tomaat is heerlijk met de frisse smaak van tomaat en basilicum. Leuk tijdens Lees verder

Bruschetta tomaat mozzarella

Bruschetta tomaat mozzarella

Bruschetta is een heerlijk Italiaans (borrel)hapje dat wordt gegeten voor het diner. Er bestaan verschillende variaties van dit lekkere, geoliede stukje brood. Je kunt hier namelijk alles op doen wat je maar lekker vindt! Dit recept is voor zelfgemaakte bruschetta met tomaat en mozzarella. Geniet samen met vrienden of familie van heerlijke hapjes, zodat je Lees verder

Italiaanse varkensrollade

Italiaanse varkensrollade

Italiaanse varkensrollade is een heerlijke rollade van varkenshaas, mozzarella en serranoham. Je brengt de varkensrollade op smaak met takjes tijm, tapenade van zwarte olijven, zwarte olijven en peper en zout. Je weet dat dit gerecht klaar is als de rollade mooi roze is van binnen en de mozzarella gesmolten is. Eet de varkensrollade samen met Lees verder

Klassieke carpaccio

Klassieke carpaccio

Klassieke carpaccio is een heerlijk Italiaans voorgerecht dat vooral gegeten wordt tijdens feestdagen. Het heeft dan ook een luxe uitstraling! Wil jij gewoon eens op een doordeweekse avond genieten van een lekker luxe voorgerechtje? Zet dan binnen 10 minuten deze klassieke carpaccio op tafel én geniet hier samen van! Recept: Klassieke carpaccio Klassieke carpaccio   Lees verder

kip met mango

kip met mango

Wat is er lekkerder dan een gemarineerde kip met mango? Daar zijn niet veel antwoorden op te geven denk ik zo. In de marinade zit onder andere mango nectar in dat verkrijgbaar is bij de AH. Naast de mango nectar serveren wij er ook stukken mango bij die voor een frisse smaak en kleur zorgt. Lees verder

Italiaans gehaktbrood

Italiaans-gehaktbrood

Italiaans gehaktbrood is brood met gehakt dat je kunt eten bij een gerecht. Heerlijk bij een Italiaanse salade, zoals een salade caprese. Erg lekker als je iets meer tijd hebt om een uitgebreid, Italiaans gerecht op tafel te zetten! Je hebt dit gerecht binnen een uur klaar, waarna je het gezellig samen met het hele Lees verder

Kipstoofpotje

Kipstoofpotje

Dit kipstoofpotje is eenvoudig te maken als je een slowcooker in huis hebt. Maak dit bijgerecht met onder andere kip, saffraan, selderij en knoflook een dag van tevoren, zodat je de volgende dag kunt genieten van een heerlijke, uitgebreide maaltijd. Eet hier bij voorkeur pappardelle of tagliatelle bij. Recept: Kipstoofpotje 4.0 from 1 reviews Kipstoofpotje Lees verder