Gevuld stokbrood

gevuld stokbrood

Recept: Gevuld stokbrood How do you like these meatballs Heb je zin in een heerlijk gevuld stokbrood? Probeer dit stokbrood met gehaktballen, Parmezaanse kaas en tomatensaus. Het is alsof je een stokbrood eet met een bolognese saus, maar dan anders. Gevuld stokbrood   Print Voorbereiding 10 Minuten Kooktijd 20 Minuten Totale tijd 30 Minuten   Lees verder

Italiaans gehaktbrood

Italiaans-gehaktbrood

Italiaans gehaktbrood is brood met gehakt dat je kunt eten bij een gerecht. Heerlijk bij een Italiaanse salade, zoals een salade caprese. Erg lekker als je iets meer tijd hebt om een uitgebreid, Italiaans gerecht op tafel te zetten! Je hebt dit gerecht binnen een uur klaar, waarna je het gezellig samen met het hele Lees verder

Recept: Bolognesesaus

bolognesesaus

Bolognesesaus Recept: Bolognesesaus Bolognesesaus maakt mensen gelukkig. Het bewijs? Heb je wel eens gehoord van iemand uit Bologna die diep ongelukkig was? Precies, wij ieder geval niet. Dit is de klassieke bolognesesaus die je eet met nog wat vers geraspte Parmezaanse kaas over de saus heen en een goed glas wijn er naast. Ben je Lees verder

Gevulde Courgettes

Gevulde Courgettes

We hebben weer een heerlijk recept gemaakt om gevulde courgettes te maken als bijgerecht voor 6 personen of als hoofdgerecht voor 3 personen. Je kunt het eventueel serveren met een beetje rijst. Het is niet veel werk om het te maken want van de 50 minuten staat hij grotendeels in de oven. Recept Gevulde Courgettes 5.0 from Lees verder

Gevulde paprika

Gevulde paprika

Het recept van de gevulde paprika kun je prima serveren bij de meeste pasta’s of rijstgerechten. Het is makkelijk om te maken en grotendeels van het uur staat het in de oven en dan heb je tijd om je hoofdmaaltijd te bereiden. Het maakt niet uit welke kleur paprika je kiest want het kan met Lees verder

courgetteschotel

courgetteschotel

Met dit lekkere recept maken we een courgetteschotel met gehakt, tomaat, creme fraiche, knoflook en Italiaanse kruiden. Ook gebruiken we Doruvael kaas, Doruvael wordt gemaakt door de familie Vlooswijk uit Montfoort en is vervaardigd van gepasteuriseerde melk. Je kunt deze kaas alleen bij de boer in Montfoort zelf kopen en niet in een supermarkt. Uiteraard kun Lees verder

Tagliatelle alla Bolognese

Tagliatelle alla Bolognese

Wat ga jij vanavond eten? Al eens gedacht aan deze Tagliatelle alla Bolognese? Zo niet, dan is dat zeker het overwegen waard. Recept Tagliatelle alla Bolognese 4.0 from 1 reviews Tagliatelle alla Bolognese   Print Voorbereiding 90 Minuten Kooktijd 30 Minuten Totale tijd 2 Uren   Auteur: Jack Huisman Serveert: 2 à 3 borden Ingrediënten Lees verder

Lasagne paprika

Lasagne paprika

Lekker, lasagne uit de oven! Met dit recept ben je verzekerd van heel veel paprika’s! Geniet van deze Lasagne paprika. Lasagne met Paprika 3.0 from 1 reviews Lasagne paprika   Print Voorbereiding 15 Minuten Kooktijd 30 Minuten Totale tijd 45 Minuten   Auteur: Jack Huisman Serveert: 6 borden Ingrediënten 750 gram voorgekookte lasagnevellen 2 gele Lees verder

Spaghetti met tomatensaus

Spaghetti met tomatensaus

Spaghetti met tomatensaus Dit is denk ik een van de eerste recepten die ik ooit leerde van mijn moeder. Waarom weet ik niet maar het is mij altijd bijgebleven. Het is toevallig ook een van de lekkerste dingen die ik kan maken. Deze pasta maak ik nog wel eens in het weekend als ik weer Lees verder