Recept Aubergine en courgette

aubergine en courgette

Aubergine en courgette Aubergine en courgette Mozzarella kun je heerlijk combineren met aubergine en courgette. Los van het feit dat dit gerecht vegetarisch is ben je er ook nog eens binnen 15 minuten mee klaar. Lekker als voorgerecht los of te combineren met risotto bijvoorbeeld. Tomaat, basilicum en mozzarella is natuurlijk al legendarisch maar combineer Lees verder

Gevulde courgette

Gevulde courgette

Het recept voor de gevulde courgette is een van de beste recepten op Pizza.nl. Dit komt doordat de gevulde courgette makkelijke en snel te maken zijn. Ze zijn vegetarisch en gezond want er zitten maar 100 calorieën in per persoon. In zo’n 30 minuten kun je dus deze maaltijd klaar hebben voor 4 personen. Bij Lees verder

courgetteschotel

courgetteschotel

Met dit lekkere recept maken we een courgetteschotel met gehakt, tomaat, creme fraiche, knoflook en Italiaanse kruiden. Ook gebruiken we Doruvael kaas, Doruvael wordt gemaakt door de familie Vlooswijk uit Montfoort en is vervaardigd van gepasteuriseerde melk. Je kunt deze kaas alleen bij de boer in Montfoort zelf kopen en niet in een supermarkt. Uiteraard kun Lees verder

CourgetteSalade

CourgetteSalade

CourgetteSalade Courgette is een typische Franse groente. Een van de vaste ingrediënten van de ratatouille. Je kunt er ook een hele lekkere courgettesalade van maken! De meeste courgette die wij kennen zijn groen maar er bestaan ook gele courgette. Bij de courgettesalade snij je de courgette en komkommer zo dun mogelijk. Een vaste hand is hier Lees verder

Minestronesoep

minestronesoep

Minestronesoep is een hele bekende, stevige en goed gevulde Italiaanse groentesoep. Deze soep wordt in Italië ook wel ‘de grote soep’ genoemd vanwege de grote hoeveelheid aan ingrediënten. Er bestaan veel varianten van Minestronesoep, doordat deze soep traditioneel wordt gemaakt met seizoensgroente. Het kan dus per seizoen verschillen wat er in deze soep zit! Ik Lees verder

Courgettesoep

courgettesoep

Courgettesoep is een lekkere, lichte en gezonde soep, die je kunt eten als lunch of voorgerecht. Eet je vegetarisch? Vervang dan de kippenbouillon door groentebouillon. Tip: besprenkel de soep als laatste met een beetje bieslook voor een kruidige en frisse smaak. Courgettesoep 5.0 from 1 reviews Courgettesoep   Print Voorbereiding Kooktijd 15 Minuten Totale tijd Lees verder

Lasagne met paprika

Lasagne met paprika

Lasagne met paprika is een heerlijke lasagne met onder andere gele en rode paprika’s, courgette, ricotta en pijnboompitten. Eet je het liefst vegetarisch? Je kunt deze lasagne dan gerust eten, want je vindt alleen groenten en kruiden in dit gerecht. Als je liever vlees eet, dan kun je er natuurlijk gehakt aan toevoegen. Lasagne met Lees verder

Lasagne met courgette

Lasagne met courgette

Lasagne met courgette is een variatie op de klassieke lasagne bolognese. Het verschil met de klassieke variant is dat dit gerecht lekker fris en zacht is door de combinatie van aubergine en courgette. Net als alle andere lasagnes kost het wat tijd en moeite, maar dan heb je ook een heerlijk gerecht! Lasagne met courgette Lees verder

Zalm Met Pasta

Zalm Met Pasta

Zalm Met Pasta De zalm zwemt niet in Italië en toch is zalm met pasta erg populair. Sinds 1950 importeren ze in Italië de regenboogforel uit Chili. Deze vis ziet men ook als zalm, al lijkt het niet echt op de vis die tegen de rivierstroming in zwemt en gevangen is door een beer. In Lees verder