Recept: pizza quattro stagioni

pizza quattro stagioni

Recept: pizza quattro stagioni   Het eerste gerecht geïnspireerd door de muziek Het jaar, 1723, Vivaldi’s vier jaargetijden ziet het levenslicht. De Quattro stagioni is een van de populairste werken in de klassieke muziek. Het bestaat uit de lente (la primavera), de zomer (L’estate), de herfst (L’autumno) en de winter (L’inverno). Dit klassieke stuk was Lees verder

Pizza di mama

Pizza di mama

Pizza di mama Pizza zoals mama die maakte Je hoeft geen dokter te zijn om te weten dat de pizza die je moeder vroeger maakte de lekkerste is. De pizza die mijn moeder vroeger maakte was een pizza met pepperoni en champignons. Ze maakte hem voor mijn vader, en dat maakte hem dan ook heel Lees verder

Risotto met zalm

Risotto met zalm

Als je echt een mooi en lekker gerecht wilt maken dan zou ik zeker voor deze heerlijke risotto met zalm maken. In totaal ben je een uurtje bezig en dan heb je een maaltijd voor 2 personen. Wil je het voor meerdere personen maken dan ben je er niet langer mee bezig. Op de foto Lees verder

Recept: Witte pastasaus

Witte Pastasaus

Witte pastasaus is een heerlijke, romige saus voor over jouw pasta. Deze saus bestaat uit champignons, knoflook en diverse kruiden. Daarnaast hebben wij ook meteen een handig recept voor pasta erbij gedaan. Je hebt deze pasta mét saus al binnen een halfuurtje klaar: ideaal voor als je nog meer plannen hebt vanavond! Recept: Witte pastasaus Lees verder

Recept: Carbonara saus

Carbonara saus

Carbonara saus Recept: Carbonara saus Bij een carbonara saus is het belangrijk dat je de eierdooiers er als laatste aan toevoegt op laag vuur om te voorkomen dat je een omelet begint te maken van het geheel. Maar geen nood, deze carbonara saus is een makkelijk recept. Van origine komt deze saus uit Lazio, een Lees verder

Champignonsaus

Champignonsaus

Champignonsaus is lekker om te eten bij allerlei soorten groenten, over een goed stukje vlees, of over jouw aardappelen: wat jij het lekkerst vindt! Je maakt deze saus heel eenvoudig in een paar stappen, en je zet deze binnen 20 minuten op tafel. Lekker én makkelijk! Recept Champignonsaus 5.0 from 1 reviews Champignonsaus   Print Lees verder

Ravioli met champignonvulling

Ravioli met champignonvulling

Ravioli met champignonvulling Recept: Ravioli met champignonvulling Ravioli met champignonvulling is heerlijk om te maken. Met dit makkelijke recept maak je dit gerecht dat bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Daarnaast is het helemaal vegetarisch. Voor de vleeseters zou je er iets bij kunnen maken maar in principe is dit gerecht al erg machtig waardoor je eigenlijk Lees verder

Spinazie en champignons

spinazie en champignons

Spinazie en champignons Recept: spinazie en champignons In Nederland kweekt men champignons in de provincies Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Spinazie in Nederland komt doorgaans voor in de maanden Maart, April, Mei, Juni, Juli en Augustus. Spinazie en champignons kun je heel lekker samen bakken en je bent er eigenlijk zo mee klaar. Dit is een heel makkelijk Lees verder

Gevulde champignons uit de oven

Gevulde champignons uit de oven

Gevulde champignons uit de oven Gevulde champignons uit de oven Champignons zijn erg lekker, deze gevulde champignons uit de oven zijn eenvoudig te maken en ook nog een vegetarisch. Bij dit recept gebruiken we normale maar het liefst wel zo groot mogelijke champignons. Mocht je deze niet kunnen vinden in de supermarkt kun je er Lees verder

Risotto met champignons en Parmezaanse kaas

Risotto met champignons

Heerlijke risotto met champignons maak je simpel met ons eigen recept. We gebruiken hierin 2 soorten champignons, de portobello en witte champignons. Het lijkt wat veel werk, maar het zijn eenvoudige instructies die iedereen zou moeten kunnen uitvoeren. Mocht je nog risotto met champignons overhouden, dan kun je het de volgende dag opwarmen in een Lees verder