Recept: Kaassaus

Kaassaus

Kaassaus is bij veel gerechten lekker: bij diverse groenten en door de pasta. Het geeft namelijk altijd net iets meer smaak aan jouw gerecht! Met dit handige recept maak jij al de lekkerste, zelfgemaakte kaassaus binnen 20 minuten. Voor dit recept gebruiken we Parmezaanse kaas, zodat de saus nóg krachtiger is. Recept: Kaassaus 3.0 from Lees verder

Champignonsaus

Champignonsaus

Champignonsaus is lekker om te eten bij allerlei soorten groenten, over een goed stukje vlees, of over jouw aardappelen: wat jij het lekkerst vindt! Je maakt deze saus heel eenvoudig in een paar stappen, en je zet deze binnen 20 minuten op tafel. Lekker én makkelijk! Recept Champignonsaus 5.0 from 1 reviews Champignonsaus   Print Lees verder

Recept: bechamelsaus

Bechamelsaus

Bechamelsaus Recept: bechamelsaus Je gebruikt een bechamelsaus in bijvoorbeeld een klassieke lasagne. Samen met je tomatensaus, groenten, kaas en lasagne-vellen maak je heel gemakkelijk en snel een lekkere lasagne. Maar bechamelsaus zie je ook vaak terug in andere gerechten. Je kunt de bechamelsaus ook uitbreiden met andere ingrediënten om de saus helemaal opnieuw uit te vinden. Lees verder

Tilapia citroen en knoflook

tilapia citroen en knoflook

Tilapia is een tropische zoetwatervis, die lekker is om te eten met wat je maar wilt: rijst, aardappelen en nog veel meer. Tilapia citroen en knoflook is nóg lekkerder, doordat de vis dankzij de citroen en knoflook meer smaak krijgt. Daarnaast is het ook heel gezond om vis te eten, dus met dit gerecht zit je Lees verder

Tomatenrisotto

Tomatenrisotto

Deze Tomatenrisotto is lekker, gezond én makkelijk te maken. Dit gerecht bestaat uit onder andere arboriorijst, cherrytomaten, wortel en kippenbouillon. Je maakt deze risotto helemaal af met Parmezaanse kaas. Daarnaast zet je dit gerecht al binnen 35 minuten op tafel! Recept Tomatenrisotto 5.0 from 1 reviews Tomatenrisotto   Print Voorbereiding Kooktijd 35 Minuten Totale tijd Lees verder

Risotto met spinazie

Risotto met spinazie

Risotto met spinazie is een heerlijk gerecht dat onder andere bestaat uit risotto van arboriorijst, spinazie, bouillon, ui en Parmezaanse kaas. De nootmuskaat, peper en zout maken dit gerecht helemaal af. Risotto is een smeuïg rijstgerecht uit Noord-Italië. Eet jij dit vanavond samen met je gezin? Dat wordt genieten! Recept Risotto met spinazie 4.0 from Lees verder

Risotto met asperges

Risotto-met-asperges

Risotto met asperges is een heerlijk gerecht. De smeuïge, Noord-Italiaanse rijst in combinatie met de zachte smaak van asperges is zeker een aanrader! De sterkere smaken van ui, Parmezaanse kaas en bouillon maken dit gerecht helemaal af. Let er bij dit gerecht op dat asperge een seizoensgroente is: asperges zijn van april tot juni verkrijgbaar. Lees verder

Citroentaart

Citroentaart

Citroentaart Een citroentaart is lekker fris en luchtig. Heerlijk om te eten in tuin op een mooie lentedag met familie en vrienden. Bij het maken van deze taart heb je een zesteur nodig. Dit is een soort van schaaf gereedschap wat je kan gebruiken om stukjes schil (zeste) te verwijderen van citrusvruchten. 5.0 from 1 Lees verder

Taartbodem

Taartbodem

Taartbodem Taartbodem maken Vaak kom je recepten tegen waarbij je een taartbodem nodig hebt. Met dit recept kun je eenvoudig en snel een taartbodem maken. Het makkelijke van dit recept is dat je het van te voren kan maken en bijvoorbeeld in kan vriezen. Maak een paar taartbodems en leg ze in de vriezer en Lees verder

Cassata ijs

Cassata

Cassata ijs is Napolitaans ijs, maar er wordt ook Italiaanse taart mee bedoeld. En wat nu als we deze twee heerlijke, Italiaanse lekkernijen met elkaar combineren? Dan krijg je dit recept! Dit is eigenlijk een soort ijstaart, doordat je deze opstijft in de koelkast. Ideaal tijdens zomerse feestjes, of gewoon als je zin hebt in Lees verder