Italiaanse stoofschotel

Italiaanse stoofschotel

Italiaanse stoofschotel Recept: Italiaanse stoofschotel Dit Italiaanse stoofschotel kent men ook wel als Ossobuco. Een feestmaal dat ik vooral ken van de kerstdiners bij ons thuis. Mijn vader is grote fan van dit recept en daarom staat het ook vaak op tafel als er iets te vieren is. In deze Italiaanse stoofschotel zit laurierblad en Lees verder

Italiaanse stoofschotel met worst

Italiaanse stoofschotel met worst

Italiaanse stoofschotel met worst Italiaanse stoofschotel Zin in een lekkere Italiaanse stoofschotel? Met dit recept zet je iets heerlijks op tafel. Deze Italiaanse stoofschotel kun je eten met lekker authentiek Italiaans brood maar je kunt het bijvoorbeeld ook eten met een verse pasta. Wat dacht je bijvoorbeeld van penne, conchiglie of bijvoorbeeld fusilli. De combinaties die Lees verder

tonijnsalade

tonijnsalade

Met weinig ingrediënten en tijd kun je een heerlijke tonijnsalade maken voor 4 personen. Je mengt de ingrediënten door elkaar en je bent klaar. Het is mogelijk om het als bijgerecht te serveren, maar het is ook lekker om de toastje voor bij de tv. Kortom het is makkelijk om te maken en als je Lees verder

Bleekselderijsalade

bleekselderijsalade

Bleekselderijsalade is een heerlijke, gezonde salade die voedzaam is dankzij de witte bonen, amandelen en krenten. Lunch eens met een salade, of eet dit gerecht als diner met een lekker zelfgemaakt soepje erbij. Altijd goed! Bleekselderijsalade 5.0 from 1 reviews Bleekselderijsalade   Print Voorbereiding 10 Minuten Kooktijd 5 Minuten Totale tijd 15 Minuten   Auteur: Lees verder

Tomatensoep

Tomatensoep

Tomatensoep is toch wel een van de bekendste soepen die er is. En misschien ook wel de lekkerste! De soep bestaat vooral uit tomaten, maar je kunt er nog veel meer verse groenten aan toevoegen, zoals wortels, uien en bleekselderij. Daarnaast is het lekker om zelf balletjes gehakt te maken en deze ook in de Lees verder

Minestronesoep

minestronesoep

Minestronesoep is een hele bekende, stevige en goed gevulde Italiaanse groentesoep. Deze soep wordt in Italië ook wel ‘de grote soep’ genoemd vanwege de grote hoeveelheid aan ingrediënten. Er bestaan veel varianten van Minestronesoep, doordat deze soep traditioneel wordt gemaakt met seizoensgroente. Het kan dus per seizoen verschillen wat er in deze soep zit! Ik Lees verder

Tagliatelle alla Bolognese

Tagliatelle alla Bolognese

Wat ga jij vanavond eten? Al eens gedacht aan deze Tagliatelle alla Bolognese? Zo niet, dan is dat zeker het overwegen waard. Recept Tagliatelle alla Bolognese 4.0 from 1 reviews Tagliatelle alla Bolognese   Print Voorbereiding 90 Minuten Kooktijd 30 Minuten Totale tijd 2 Uren   Auteur: Jack Huisman Serveert: 2 à 3 borden Ingrediënten Lees verder

Klassieke lasagne

Klassieke lasagne

Dit is een heerlijke, Klassieke lasagne, zoals jouw (groot)moeder deze waarschijnlijk nog steeds maakt. Je kunt ervoor kiezen om dit gerecht helemaal zelf te maken: van verse pasta tot de bechamelsaus, maar als je er net iets minder tijd aan wilt besteden, dan maak je dit gerecht gewoon met kant-en-klare pasta en saus uit een Lees verder

Spaghetti Bolognese

spaghetti bolognese

Spaghetti Bolognese is een van de bekendste pasta’s uit de Italiaanse keuken. Het wordt dan ook door vele mensen vaak gegeten en is al helemaal ingeburgerd in de Hollandse keuken. Dit recept voor Spaghetti Bolognese is iets moeilijker dan het standaard recept, maar dus ook net een stukje lekkerder. Recept Spaghetti Bolognese 5.0 from 1 Lees verder

Winter Minestrone Soep

Winter Minestrone Soep

Deze soep is voor in de winter, maar waarom zou je hem niet kunnen eten in de zomer? Het is een goed gevulde soep met diverse groentes. Je kunt hier zelf ook in variëren. Het is niet de bedoeling dat deze soep een gladde massa wordt, maar deze soep heeft stukjes nodig. Recept Winter Minestrone Lees verder