Bruschetta tomaat

Bruschetta tomaat

Bruschetta is een typisch Italiaans hapje dat lekker is om te eten voor de maaltijd. Bruschetta ken je vast wel van de harde toastjes in de supermarkt, maar het is nog veel lekkerder én leuker om jouw eigen bruschetta te maken. Bruschetta tomaat is heerlijk met de frisse smaak van tomaat en basilicum. Leuk tijdens Lees verder

Bruschetta tomaat mozzarella

Bruschetta tomaat mozzarella

Bruschetta is een heerlijk Italiaans (borrel)hapje dat wordt gegeten voor het diner. Er bestaan verschillende variaties van dit lekkere, geoliede stukje brood. Je kunt hier namelijk alles op doen wat je maar lekker vindt! Dit recept is voor zelfgemaakte bruschetta met tomaat en mozzarella. Geniet samen met vrienden of familie van heerlijke hapjes, zodat je Lees verder

Spinazie en champignons

spinazie en champignons

Spinazie en champignons Recept: spinazie en champignons In Nederland kweekt men champignons in de provincies Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Spinazie in Nederland komt doorgaans voor in de maanden Maart, April, Mei, Juni, Juli en Augustus. Spinazie en champignons kun je heel lekker samen bakken en je bent er eigenlijk zo mee klaar. Dit is een heel makkelijk Lees verder

Recept Aubergine en courgette

aubergine en courgette

Aubergine en courgette Aubergine en courgette Mozzarella kun je heerlijk combineren met aubergine en courgette. Los van het feit dat dit gerecht vegetarisch is ben je er ook nog eens binnen 15 minuten mee klaar. Lekker als voorgerecht los of te combineren met risotto bijvoorbeeld. Tomaat, basilicum en mozzarella is natuurlijk al legendarisch maar combineer Lees verder

Gevulde champignons uit de oven

Gevulde champignons uit de oven

Gevulde champignons uit de oven Gevulde champignons uit de oven Champignons zijn erg lekker, deze gevulde champignons uit de oven zijn eenvoudig te maken en ook nog een vegetarisch. Bij dit recept gebruiken we normale maar het liefst wel zo groot mogelijke champignons. Mocht je deze niet kunnen vinden in de supermarkt kun je er Lees verder

Risotto met champignons en Parmezaanse kaas

Risotto met champignons

Heerlijke risotto met champignons maak je simpel met ons eigen recept. We gebruiken hierin 2 soorten champignons, de portobello en witte champignons. Het lijkt wat veel werk, maar het zijn eenvoudige instructies die iedereen zou moeten kunnen uitvoeren. Mocht je nog risotto met champignons overhouden, dan kun je het de volgende dag opwarmen in een Lees verder

Salade caprese

Salade caprese

De salade caprese is een heerlijk bijgerecht voor bij elk Italiaans recept. Het is simpel en snel om te maken en het smaakt enorm lekker. Je bent klaar in zo’n 10 minuten en dan kun je er met 4 personen van eten. Het is ook goed te combineren met een pistoletje. Die snij je open Lees verder

Gevulde tomaten met rijst

Gevulde tomaten met rijst

Gevulde tomaten met rijst Gevulde tomaten met rijst & feta Tomaten zijn er gezond en samen met bruine rijst en feta kun je eigenlijk geen verkeerde beslissing maken. Dit gerecht is compleet vegetarisch en daarnaast is ook nog eens in 20 minuten gemaakt. Ideaal als je niet heel erg lang de tijd hebt maar toch Lees verder

Recept Tomatentaart

Tomatentaart

Tomatentaart Lekkere tomatentaart voor iedereen Voor deze tomatentaart gebruiken wij gele en rode tomaten. De gele tomaat staat bekend om zijn bijzondere kleur en volle smaak. In Nederland kom je deze tomaat weinig tegen en natuurlijk kun je ook gewoon trostomaten gebruiken voor deze tomatentaart. Tip: Heb je al een voorraadje aan taartbodems in de vriezer Lees verder

Gevulde Courgettes

Gevulde Courgettes

We hebben weer een heerlijk recept gemaakt om gevulde courgettes te maken als bijgerecht voor 6 personen of als hoofdgerecht voor 3 personen. Je kunt het eventueel serveren met een beetje rijst. Het is niet veel werk om het te maken want van de 50 minuten staat hij grotendeels in de oven. Recept Gevulde Courgettes 5.0 from Lees verder