Recepten met een bereidingstijd van 80 minuten

De onderstaande recepten hebben een bereidingstijd van 80 minuten.

Gehaktballen In Tomatensaus

Gehaktballen In Tomatensaus

Gehaktballen In Tomatensaus Gehaktballen In Tomatensaus Deze gehaktballen in tomatensaus is een echte Italiaanse authentieke klassieker. Als je dit wilt eten met een pasta zou je dit kunnen eten met verschillende soorten pasta. Spaghetti, Macaroni, Farfalle, alles is mogelijk. 4.0 from 1 reviews Gehaktballen In Tomatensaus   Print Voorbereiding 20 Minuten Kooktijd 1 Uur Totale Lees verder

Recept: Kalfsstoofvlees

Kalfsstoofvlees

Recept: Kalfsstoofvlees Kalfsstoofvlees Als je kalfsstoofvlees gaat maken gebruik je kalfsentrecote of lendebiefstuk. Dit vlees is zeer mager en is afkomstig van de dunne lende van het kalf. Dit Italiaanse gerecht komt uit de regio Friuli-Venezia Giulia en dat is in het Noordoosten van Italië. 5.0 from 1 reviews Kalfsstoofvlees   Print Voorbereiding 10 Minuten Kooktijd Lees verder

Recept: Pasta Tomatensaus

Pasta Tomatensaus

Pasta Tomatensaus Recept: Pasta Tomatensaus Heb je zin om lekker in de keuken bezig te zijn? Maak dan deze Pasta Tomatensaus! Eerst maak je zelf de gegrilde tomaten met wat basis ingredienten. Vervolgens verwerk je ze tot je uiteindelijk heerlijke tomatensaus hebt. 5.0 from 1 reviews Pasta Tomatensaus   Print Voorbereiding 20 Minuten Kooktijd 60 Minuten Lees verder

Gnocchi Caprese

Gnocchi Caprese

Gnocchi maken is niet voor iedereen weggelegd. Het is een proces dat je even door moet hebben. Maar als je eenmaal op gang bent, maak je de enige gnocchi naar de andere gnocchi. Recept Gnocchi Caprese 4.0 from 1 reviews Gnocchi Caprese   Print Voorbereiding 20 Minuten Kooktijd 1 Uur Totale tijd 1 Uur 20 Lees verder

Ricottataart

Ricottataart

4.0 from 1 reviews Ricottataart   Print Auteur: Jetse Serveert: 8 Ingrediënten 300 gram koekjes (bijvoorbeeld bastogne) 30 gram boter 40 gram rietsuiker 250 gram ricotta 250 gram aardbeien 1 vanillestokje Instructies Verkruimel de koekjes. Pak vervolgens een steelpan en smelt de boter op een zacht vuurtje. Doe hier vervolgens de koekkruimels bij en maak Lees verder

Kersenvlaai

Kersenvlaai

Zelf kersenvlaai maken is erg leuk om in het weekend te doen. Het is vrij eenvoudig en daarom kun je dit recept maken met hulp van kinderen. Je bent er zo’n uur mee bezig voordat het klaar is en dan staat hij nog voor ongeveer 25 minuten in de oven. Mocht je vragen hebben over Lees verder

Penne met zalm

Penne met zalm

Penne met zalm Mijn broertje is gek op zalm, al sinds hij een klein jongetje was kon je hem altijd gelukkig maken met zalm. Zalm in bladerdeeg op zondagmiddag uit de oven, gerookte zalm bij het ontbijtbuffet van een hotel, zalmfilet met verse kruiden in folie op de bbq of bijvoorbeeld penne met zalm. Daar Lees verder

Lasagne spinazie

lasagne spinazie

Lasagne spinazie Wil je vanavond een vegetarische lasagne maken, voor jezelf of voor je vrienden, probeer dan eens deze lasagne spinazie. De grootste spinazie sceptici die ik ken hebben allemaal een tweede keer opgeschept. De combinatie van verschillende soorten kazen doen het altijd goed. Want zeg nou eerlijk, wie is er nou niet gek op Lees verder

Gnocchi met Kaas

Gnocchi met Kaas

Een heerlijke zelfgemaakte gnocchi, dat kun jij ook! Hoe dan? Met dit recept van Pizza.NL. Ben je dol op gnocchi en wil je nog meer recepten zien? Kijk dan even onder onze gnocchi recepten. Wellicht kom je een recept tegen dat je nog leuker vindt dan dit recept. Recept Gnocchi met Kaas 5.0 from 2 Lees verder