Recepten met een bereidingstijd van 50 minuten

De onderstaande recepten hebben een bereidingstijd van 50 minuten.

Italiaanse varkensrollade

Italiaanse varkensrollade

Italiaanse varkensrollade is een heerlijke rollade van varkenshaas, mozzarella en serranoham. Je brengt de varkensrollade op smaak met takjes tijm, tapenade van zwarte olijven, zwarte olijven en peper en zout. Je weet dat dit gerecht klaar is als de rollade mooi roze is van binnen en de mozzarella gesmolten is. Eet de varkensrollade samen met Lees verder

Ravioli met champignonvulling

Ravioli met champignonvulling

Ravioli met champignonvulling Recept: Ravioli met champignonvulling Ravioli met champignonvulling is heerlijk om te maken. Met dit makkelijke recept maak je dit gerecht dat bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Daarnaast is het helemaal vegetarisch. Voor de vleeseters zou je er iets bij kunnen maken maar in principe is dit gerecht al erg machtig waardoor je eigenlijk Lees verder

Risotto met champignons en Parmezaanse kaas

Risotto met champignons

Heerlijke risotto met champignons maak je simpel met ons eigen recept. We gebruiken hierin 2 soorten champignons, de portobello en witte champignons. Het lijkt wat veel werk, maar het zijn eenvoudige instructies die iedereen zou moeten kunnen uitvoeren. Mocht je nog risotto met champignons overhouden, dan kun je het de volgende dag opwarmen in een Lees verder

Gevulde Courgettes

Gevulde Courgettes

We hebben weer een heerlijk recept gemaakt om gevulde courgettes te maken als bijgerecht voor 6 personen of als hoofdgerecht voor 3 personen. Je kunt het eventueel serveren met een beetje rijst. Het is niet veel werk om het te maken want van de 50 minuten staat hij grotendeels in de oven. Recept Gevulde Courgettes 5.0 from Lees verder

Aubergineschotel

Aubergineschotel

Aubergineschotel is een heerlijk ovengerecht met onder andere aubergine, tomaten en balsamicoazijn. Dit gerecht is heel eenvoudig te maken, want je maakt de ingrediënten klaar, maakt er laagjes van en doet dit gerecht vervolgens in de oven. De rest gaat vanzelf! Even wachten … én je geniet met z’n allen van deze schotel! Recept Aubergineschotel Lees verder

Risotto met asperges

Risotto-met-asperges

Risotto met asperges is een heerlijk gerecht. De smeuïge, Noord-Italiaanse rijst in combinatie met de zachte smaak van asperges is zeker een aanrader! De sterkere smaken van ui, Parmezaanse kaas en bouillon maken dit gerecht helemaal af. Let er bij dit gerecht op dat asperge een seizoensgroente is: asperges zijn van april tot juni verkrijgbaar. Lees verder

Gevulde aubergine

gevulde aubergine

Gevulde aubergine De gevulde aubergine is lekker als bijgerecht. De geuren van de verse kruiden uit de oven zorgen ervoor dat zelfs doorgewinterde vleeseters naar de keuken rennen om een kijkje te nemen en vragend voor de oven gaan staan. Dit vegetarische gerecht is lekker met een risotto erbij. 5.0 from 1 reviews Gevulde aubergine   Print Voorbereiding Lees verder

Aardappel preisoep

Aardappel preisoep

Aardappel preisoep is een heerlijke, stevige soep, die je als complete maaltijd kunt eten. En het leuke aan dit gerecht is: je hebt geen servies nodig! Je maakt jouw soepkom namelijk van brood, zodat je jouw soep meteen kunt eten samen met je brood. Lekker, makkelijk én het ziet er nog leuk uit ook! Aardappel Lees verder

Lasagne paprika

Lasagne paprika

Lekker, lasagne uit de oven! Met dit recept ben je verzekerd van heel veel paprika’s! Geniet van deze Lasagne paprika. Lasagne met Paprika 3.0 from 1 reviews Lasagne paprika   Print Voorbereiding 15 Minuten Kooktijd 30 Minuten Totale tijd 45 Minuten   Auteur: Jack Huisman Serveert: 6 borden Ingrediënten 750 gram voorgekookte lasagnevellen 2 gele Lees verder

Light Lasagne

Light Lasagne

Een lekkere lasagne eten is natuurlijk altijd lekker, maar er gaat ook veel van deze lasagne op je heupen zitten. Daarom hebben wij nu het recept voor de Light Lasagne. Hiervan blijft er minder plakken en kun je dit zonder zorgen opeten. Recept Light Lasagne 5.0 from 1 reviews Light Lasagne   Print Voorbereiding 15 Lees verder