Recepten met een bereidingstijd van 20 minuten

De onderstaande recepten hebben een bereidingstijd van 20 minuten.

Pizza di mama

Pizza di mama

Pizza di mama Pizza zoals mama die maakte Je hoeft geen dokter te zijn om te weten dat de pizza die je moeder vroeger maakte de lekkerste is. De pizza die mijn moeder vroeger maakte was een pizza met pepperoni en champignons. Ze maakte hem voor mijn vader, en dat maakte hem dan ook heel Lees verder

Bruschetta tomaat mozzarella

Bruschetta tomaat mozzarella

Bruschetta is een heerlijk Italiaans (borrel)hapje dat wordt gegeten voor het diner. Er bestaan verschillende variaties van dit lekkere, geoliede stukje brood. Je kunt hier namelijk alles op doen wat je maar lekker vindt! Dit recept is voor zelfgemaakte bruschetta met tomaat en mozzarella. Geniet samen met vrienden of familie van heerlijke hapjes, zodat je Lees verder

Scampi met look

Scampi met look

Recept: Scampi met look Scampi met look Scampi met look is een eenvoudig recept. In Nederland kennen we dit gerecht natuurlijk als garnalen of gamba’s in knoflook. Scampi met look is lekker als voorgerecht of simpel met wat een beetje pasta. Dit gerecht is voor twee personen en staat zo op tafel. Naast dat het erg Lees verder

Tonijn salade

Tonijn salade

Recept: Tonijn salade Tonijn salade Deze tonijn salade is super gezond. Zoek je een recept met heel weinig calorieën, cholesterol of koolhydraten? Kijk niet verder want dit is recept voor jou. Met dit recept voor tonijn salade maak je genoeg voor vier personen.  Je kunt het op een broodje eten of een beetje mayonaise toevoegen, Lees verder

Garnalencocktail

Garnalencocktail

Garnalencocktail is een lekker gerechtje, dat je kunt eten als voorgerecht, bijgerecht of tussendoortje. Dit gerecht wordt vaak tijdens feestdagen gegeten. Dat is natuurlijk logisch, want een garnalencocktail in een glaasje ziet er hartstikke feestelijk uit! Natuurlijk kun je deze garnalencocktail ook gewoon doordeweeks eten. Recept: Garnalencocktail 5.0 from 1 reviews Garnalencocktail   Print Voorbereiding Lees verder

Recept: Citroensaus

Citroensaus

Citroensaus is een heerlijke, frisse saus voor over een lekker stukje vlees, zoals tartaar. Daarnaast is deze saus ook lekker op een broodje met een hamburger. Je maakt deze saus van onder andere augurken, dille, sjalotten en kappertjes. Kortom: een frisse, kruidige én veelzijdige saus die je kunt gebruiken voor allerlei (vlees)gerechten. Recept: Citroensaus 5.0 Lees verder

Recept: Kaassaus

Kaassaus

Kaassaus is bij veel gerechten lekker: bij diverse groenten en door de pasta. Het geeft namelijk altijd net iets meer smaak aan jouw gerecht! Met dit handige recept maak jij al de lekkerste, zelfgemaakte kaassaus binnen 20 minuten. Voor dit recept gebruiken we Parmezaanse kaas, zodat de saus nóg krachtiger is. Recept: Kaassaus 3.0 from Lees verder

Recept: Gorgonzolasaus

Gorgonzolasaus

Gorgonzolasaus Recept: Gorgonzolasaus Sommige mensen houden erg van kaas. Ben je ook zo gek op kaas en hou je van sterke kaas zoals gorgonzola? Dan zou je deze Gorgonzolasaus eens moeten proberen. Wij eten het graag met pasta zoals tortellini of bijvoorbeeld met gnocchi. Dit basisgerecht is ook nog eens erg snel gemaakt want binnen 20 Lees verder

Recept: Uiensaus

uiensaus

Uiensaus is een saus die heerlijk smaakt bij zowel vleesgerechten als vegetarische gerechten. Dit is een iets andere variant met andere ingrediënten erbij, zoals tomaat, paprika en groene peper. Hierdoor smaakt de saus nog krachtiger en smaakvoller! Eet deze saus bijvoorbeeld bij taco’s, rijst of aardappelen. Tip: voeg er naar smaak nog kruiden aan toe. Lees verder

Recept: Carbonara saus

Carbonara saus

Carbonara saus Recept: Carbonara saus Bij een carbonara saus is het belangrijk dat je de eierdooiers er als laatste aan toevoegt op laag vuur om te voorkomen dat je een omelet begint te maken van het geheel. Maar geen nood, deze carbonara saus is een makkelijk recept. Van origine komt deze saus uit Lazio, een Lees verder