Recepten met een bereidingstijd van 2 uur+

De onderstaande recepten hebben een bereidingstijd van 2 uur of meer.

Gevulde varkenshaas

Gevulde varkenshaas

Gevulde varkenshaas is een heerlijk bijgerecht. Heb je meer wat meer tijd of zin om een uitgebreid diner op tafel te zetten? Dan is dit een ideaal gerecht! De varkenshaas breng je op smaak met kruiden, vijgenjam, wijn en balsamicoazijn. Je garneert dit gerecht bij voorkeur met peer, peterselie en gedroogde vijgen. Eet gevulde varkenshaas met Lees verder

Recept: Rundvleessoep

Rundvleessoep

Rundvleessoep Recept: Rundvleessoep Deze rundvleessoep maken we met een zogenaamde slowcooker. Vroeger moest alles snel maar tegenwoordig hebben we kennelijk de tijd om lekker lang in de keuken te staan. Je zou ook een kipstoofpotje kunnen maken met een slowcooker. Ondanks dat deze rundvleessoep niet uitblinkt in snelheid is het wel erg lekker en is Lees verder

Italiaans Stoofvlees

Italiaans Stoofvlees

Recept: Italiaans Stoofvlees Italiaans Stoofvlees Dit authentieke gerecht is Italiaans Stoofvlees en je kunt het eten met een pasta naar keuze of bijvoorbeeld een risotto. Italiaans Stoofvlees is makkelijk om te maken en altijd een succes tijdens die donkere dagen van het jaar. 4.0 from 1 reviews Italiaans Stoofvlees   Print Voorbereiding 15 Minuten Kooktijd 2 Uren Lees verder

Kipstoofpotje

Kipstoofpotje

Dit kipstoofpotje is eenvoudig te maken als je een slowcooker in huis hebt. Maak dit bijgerecht met onder andere kip, saffraan, selderij en knoflook een dag van tevoren, zodat je de volgende dag kunt genieten van een heerlijke, uitgebreide maaltijd. Eet hier bij voorkeur pappardelle of tagliatelle bij. Recept: Kipstoofpotje 4.0 from 1 reviews Kipstoofpotje Lees verder

Recept: Lamsragout

Lamsragout

Recept: Lamsragout Lamsragout Het is weekend en je wilt iets bijzonders op tafel zetten vanavond. Pak je boodschappenlijstje erbij want met deze ingrediënten maak je een Lamsragout. 5.0 from 1 reviews Lamsragout   Print Voorbereiding 3 Uren 30 Minuten Kooktijd 2 Uren 30 Minuten Totale tijd 6 Uren   Auteur: Jetse Serveert: 4 Ingrediënten 1 kg Lees verder

Recept: Bolognese saus

Bolognese saus

Recept: Bolognese saus Bolognese saus In de Italiaanse keuken is een bolognese saus essentieel. Wil je een echte authentieke Italiaanse bolognese saus maken? Met dit recept zit je dit heerlijke gerecht op tafel. Maak het in het weekend voor je familie of vrienden of als je lekker de tijd hebt. 5.0 from 1 reviews Bolognese saus Lees verder

Recept Tomatentaart

Tomatentaart

Tomatentaart Lekkere tomatentaart voor iedereen Voor deze tomatentaart gebruiken wij gele en rode tomaten. De gele tomaat staat bekend om zijn bijzondere kleur en volle smaak. In Nederland kom je deze tomaat weinig tegen en natuurlijk kun je ook gewoon trostomaten gebruiken voor deze tomatentaart. Tip: Heb je al een voorraadje aan taartbodems in de vriezer Lees verder

Spinazieschotel

Spinazieschotel

Spinazieschotel Deze spinazieschotel kun je het beste maken in de ochtend voordat je de deur uit gaat. Waarom? Hij moet 8 uur in de koelkast staan. Maar als je dan thuis komt van werk of school is het super lekker. Heb je een stokbrood over van de dag ervoor? Maak dan uitgerekend deze spinazieschotel. Los van Lees verder

Taartbodem

Taartbodem

Taartbodem Taartbodem maken Vaak kom je recepten tegen waarbij je een taartbodem nodig hebt. Met dit recept kun je eenvoudig en snel een taartbodem maken. Het makkelijke van dit recept is dat je het van te voren kan maken en bijvoorbeeld in kan vriezen. Maak een paar taartbodems en leg ze in de vriezer en Lees verder

Cassata ijs

Cassata

Cassata ijs is Napolitaans ijs, maar er wordt ook Italiaanse taart mee bedoeld. En wat nu als we deze twee heerlijke, Italiaanse lekkernijen met elkaar combineren? Dan krijg je dit recept! Dit is eigenlijk een soort ijstaart, doordat je deze opstijft in de koelkast. Ideaal tijdens zomerse feestjes, of gewoon als je zin hebt in Lees verder